Oninbare vordering verkopen

Oninbare vorderingen verkopen komt steeds meer voor in Nederland. Bedrijven, zoals MKB Vordering Verkopen, specialiseren zich in het overnemen van oninbare vorderingen en maken een inschatting of en hoe zij deze op langere termijn toch kunnen incasseren. Voor de Mkb’er of ZZP’er die zijn vordering verkoopt is het grote voordeel dat zij direct werkkapitaal ter beschikking krijgen en dat zij geen extra kosten hoeven te maken voor een incassobureau, deurwaarder of advocaat.

De meeste ondernemers krijgen vroeg of laat te maken met facturen die niet of niet tijdig worden betaald. Het kan zijn dat uw klant het niet eens is met (de kwaliteit van) de door u geleverde dienst of product, maar het kan ook zo zijn dat uw klant op dat moment en voorzienbaar op de langere termijn geen geld heeft om uw vordering te betalen.

U heeft dan de mogelijkheid om een incassobureau of een deurwaarder in te schakelen om uw vordering voldaan te krijgen. In ongeveer 65% van de vorderingen kan een incassobureau of deurwaarder zonder tussenkomst van een rechter uw factuur incasseren. Dit betekent dat u in 35% van uw uitstaande facturen kosten moet maken voor een gerechtelijke procedure en kosten voor de deurwaarder.

oninbare vordering verkopen

Mogelijkheden om uw oninbare vordering te verkopen

MKB Vordering Verkopen biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw oninbare vordering te verkopen. Dit kan een individuele vordering zijn of een portefeuille met meerdere oninbare vorderingen. Het bedrag dat u voor uw vorderingen krijgt hangt af van de kwaliteit van de vordering, de ouderdom van de vordering en de kwaliteit van de debiteur.

Ook vorderingen waarvoor u al een vonnis heeft behaald kunnen wij van u overnemen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is heel eenvoudig. U dient uw oninbare vordering vrijblijvend bij ons in en u krijgt binnen 24 uur een reactie hierop. Het komt regelmatig voor dat wij nog meer informatie nodig hebben en niet direct een bod kunnen doen.

Dien uw vordering in

Dien uw vordering in en ontvang binnen 24 uur een reactie.