Over ons

Wij nemen uw debiteurenrisico over

MKB Vordering Verkopen is gespecialiseerd in het kopen van vorderingen van bedrijven. De specialisten bij MKB Vordering Verkopen hebben ervaring in het beoordelen van de verhaalbaarheid van vorderingen en de kosten die gemaakt moeten worden om deze vorderingen te incasseren.

Door de vorderingen te kopen van u zorgt MKB Vordering Verkopen ervoor dat de u werkkapitaal verkrijgt dat u weer kunt gebruiken voor het investeren in uw onderneming.

Wij nemen het gehele debiteurenrisico van u over op het moment van verkoop van uw vordering. MKB Vordering Verkopen werkt transparant en zonder enorm uitgebreide contracten. 

Onze werkwijze

 • 1
  U dient de vordering die u wilt verkopen bij ons in
 • 2
  Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  Meestal is het zo dat wij voldoende informatie hebben om direct een beoordeling te maken. Soms is het echter het geval dat wij aanvullende vragen hebben;
 • 3
  U ontvangt van ons een voorstel om uw vordering te verkopen een MKB Vordering Verkopen
 • 4
  Indien u akkoord gaat met ons voorstel ontvangt u van ons de akte van cessie (officieel document van overname van de vordering)
 • 5
  Zodra de akte van cessie getekend retour is maken wij het geld aan u over

Waarom je voor ons kiest

Onze toegevoegde waarde

Wij zien dat ondernemers hun facturen te vaak niet (tijdig) krijgen betaald. Na de minnelijke fase van het ingeschakelde incassobureau of deurwaarderskantoor moet een gerechtelijke procedure worden opgestart. De kosten die hiermee gepaard gaan wegen voor veel ondernemers niet op tegen de verwachte resultaten die worden behaald.

MKB Vordering Verkopen koopt deze vorderingen van u en verschaft u direct werkkapitaal. Wij kopen vorderingen al vanaf € 50,00.

Wij zijn een goed alternatief voor factoringmaatschappijen. Waar u als ondernemer bij een factoringmaatschappij een percentage van al uw vorderingen betaalt als fee, krijgt u bij ons geld voor vorderingen die niet eenvoudig te incasseren zijn en waarin geld moet worden geïnvesteerd om deze vorderingen te incasseren.

Wij kopen niet alleen vorderingen waarin nog geen vonnis is gewezen. Ook (oude) vonnissen kopen wij van u.

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

MKB Vordering Verkopen werkt samen met gerenommeerde deurwaarderskantoren die onder streng toezicht staan van het Bureau Financieel Toezicht. Wij zorgen ervoor dat deze deurwaarderskantoren op een respectvolle manier met de debiteuren omgaan en geen onnodige druk zetten om onze vorderingen te incasseren.

4.7/5

Klanten vertellen

Dien uw vordering in

Dien uw vordering in en ontvang binnen 24 uur een reactie.